top of page

   STX  

STX er den traditionsrige 3-årige almene studentereksamen, der giver dig en bred vifte af fag inden for alle fagområder: naturvidenskab, samfundsvidenskab, humaniora og de musisk kreative fag. En STX-uddannelse har et højt fagligt niveau og giver dig adgang til stort set alle lange, mellemlange og korte videregående uddannelser.

 

En STX-uddannelse er med andre ord et rigtig godt valg for dem, der målrettet ved, hvad de skal, og for dem, der endnu ikke helt har besluttet sig og gerne vil holde alle døre åbne.

ÅBENT HUS

Åbent Hus

Tirsdag d. 16. januar kl. 19:00-21:00 og lørdag d. 20. januar kl. 12:00-14:00 holder EG Åbent Hus

 

Du vil blive mødt af en af vores fantastiske elever, der vil fortælle om skolen og give dig en rundvisning på skolen. Her vil du møde elever og lærere, der kan fortælle dig om de forskellige uddannelser og fag på EG. Du vil forhåbentlig også få et lille indblik i den fantastiske stemning som EG er kendt for. Vores elever vil fortælle om hverdagen, det sjove og festerne, nogle af vores dygtige musik elever vil stå for underholdning og både skolens studievejledere og ledelse står klar til at give dig individuel vejledning omkring valg af uddannelse.

 

Vi håber på at se dig og dine forældre og glæder os til at vise dig vores skole.

 

Dørene er åbne fra klokken henholdsvis 19:00 tirsdag og 12:00 lørdag, men du er velkommen til at komme som det passer dig. Vi står klar til at tage imod dig.

IMG_7933.jpg
bottom of page