STX

STX er den traditionsrige 3-årige almene studentereksamen, der giver dig en bred vifte af fag inden for alle fagområder: naturvidenskab, samfundsvidenskab, humaniora og de musisk kreative fag. En STX-uddannelse har et højt fagligt niveau og giver dig adgang til stort set alle lange, mellemlange og korte videregående uddannelser.

En STX-uddannelse er med andre ord et rigtig godt valg for dem, der målrettet ved, hvad de skal, og for dem, der endnu ikke helt har besluttet sig og gerne vil holde alle døre åbne.

ÅBENT HUS

Nåede du ikke Åbent Hus?

Hvis du ikke kunne komme til vores Åbent Hus arrangementer, men vil du gerne se skolen og have svar på dine spørgsmål?

Ring til os på 75141300, så aftaler vi en tid, hvor du og dine forældre kan komme forbi.

ÅH.jpg