STX

STX er den traditionsrige 3-årige almene studentereksamen, der giver dig en bred vifte af fag inden for alle fagområder: naturvidenskab, samfundsvidenskab, humaniora og de musisk kreative fag. En STX-uddannelse har et højt fagligt niveau og giver dig adgang til stort set alle lange, mellemlange og korte videregående uddannelser.

En STX-uddannelse er med andre ord et rigtig godt valg for dem, der målrettet ved, hvad de skal, og for dem, der endnu ikke helt har besluttet sig og gerne vil holde alle døre åbne.

ÅBENT HUS

Esbjerg Gymnasium holder Åbent Hus for kommende elever og forældre tirsdag den 18. januar 2022 og lørdag den 24. januar 2022.

Vi vil meget gerne vise dig vores skole, og hvad det er som gør EG helt speciel.

Du kommer på en rundvisning, hvor vores elever viser dig nogle af vores fag og selve skolen, og du kan få svar på nogle af dine spørgsmål omkring vores uddannelser.

Vi lægger mere information på siden her, når vi nærmer os datoen for vores næste åbent hus.

to FET'ere