top of page

   OM EG  

Esbjerg Gymnasium er meget mere end et almindeligt gymnasium

EG er et gymnasium med nye og moderne faciliteter til undervisningen og det sociale liv på skolen. EG har også et helt særligt og meget attraktivt skolemiljø med trygge og udfordrende rammer, der giver de bedste muligheder for at trives og lære noget. Det er denne helhed af stærk faglighed, flotte rammer og et unikt skolemiljø der gør, at EG i dag er et af de mest populære og søgte gymnasier i regionen.

 

Der er omkring 750 elever på skolen. EG er derfor en stor skole med de fordele, det giver eleverne i form af mange valgmuligheder og et stort og bredt udbud af fag, uddannelser og særlige forløb. Samtidig vil skolen ikke være større end at eleverne fortsat oplever et stærkt fællesskab og sammenhold med den kendte EG-ånd i centrum,ligesom der vil være en tæt og god kontakt til den enkelte elev. Netop denne gode kontakt fremhæver eleverne som noget helt særligt for EG.

 

Vi glæder os til at se dig på EG!

EG set udefra
Giving Back
EG og statue udenfor
eg 1.jpg

I 2012 blev der etableretet et observatorium med stjernekikkert øverst på skolens tårnbygning, og i skoleåret 2014 blev flere af de naturvidenskabelige lokaler opdateret med nye fleksible laboratorier. Samtidig med en række nyskabelser fortsætter EG traditionen med at give faglig og personlig støtte til de elever, der ønsker dét (f.eks. i skolens lektiecaféer der vil være åben 3 eftermiddage om ugen og ved vores kurser i eksamensangst).

 

Vi er også med i aktiviteter for de fagligt og personligt meget stærke elever, der kan få mulighed for særlige udfordringer.

 

Endelig fortsætter skolen med de populære besøg af kendte musikere, stand up’ere, filminstruktører og foredragsholdere. Inden for de senere år har blandt følgende kendisser optrådt på skolen:

 

Tina Dickow, Steffen Brandt og TV2, Carpark North, Outlandish, Svenstrup og Vendelbo, Morten Breum, Mick Øgendahl, Anders Lund Madsen, Peter Lund Madsen, Jonatan Spang, Rune Klan, Andreas Bo, Thomas Vinterberg, Nikolaj Arcel, Nils Malmros, Anders Matthesen, Lukas Graham, Pilau Asbæk, Chris MacDonald, Tobias Lindholm og Mads Langer.

 

Det er altså denne fornemme række af besøg, som eleverne også fremover kan se frem til, og som vil være med til at markere, at EG er ”Meget mere end et almindeligt gymnasium”.

bottom of page