Ledige stillinger på gymnasiet

DANSK, ENGELSK OG TYSK

På Esbjerg Gymnasium er der vikariater i dansk, engelsk og tysk fra 15. januar 2020 og indtil videre indtil den 3. april 2020.

Vi søger vikar til hold i dansk – ca. 300 timer, hold i engelsk – ca. 150 timer og hold i tysk – ca. 175 timer. Afhængigt af din fagkombination, vil der muligvis være timerester også i andre fag.

Kort om skolen:

Vi er en ambitiøs, dynamisk og udviklingsorienteret skole, der i dag er områdets største almene gymnasium med 870 elever og 85 lærere.

Vi udbyder Stx, Hf, IB-uddannelse og Pre-IB.

På Esbjerg Gymnasium Lægger vi vægt på en stærk faglighed og et udviklende fællesskab, herunder et godt miljø for både ansatte og elever. Vi indgår i et tæt og godt samarbejde med videregående uddannelser og virksomheder i området.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakter du gerne rektor Sune Ahrenkiel eller vicerektor Marianne Helms på tlf. 75 14 13 00.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag sendes via www.gymnasiejob.dk senest den 7. januar 2020.