Ledige stillinger på gymnasiet

SPANSK OG EVT. ANDRE FAG

På Esbjerg Gymnasium er der et barselsvikariat i spansk fra 1. januar 2020 og indtil udgangen af juni måned 2020.

Derfor søger vi en vikar til et hold i spansk – ca. 160 timer. Afhængigt af din fagkombination, vil der muligvis være timerester også i andre fag.

Kort om skolen:

Vi er en ambitiøs, dynamisk og udviklingsorienteret skole, der i dag er områdets største almene gymnasium med 870 elever og 85 lærere.

Vi udbyder Stx, Hf, IB-uddannelse og Pre-IB.

På Esbjerg Gymnasium Lægger vi vægt på en stærk faglighed og et udviklende fællesskab, herunder et godt miljø for både ansatte og elever. Vi indgår i et tæt og godt samarbejde med videregående uddannelser og virksomheder i området.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakter du gerne rektor Sune Ahrenkiel eller vicerektor Marianne Helms på tlf. 75 14 13 00.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag sendes via www.gymnasiejob.dk senest den 27. november 2019.