LEDIGE STILLINGER

Fast stilling I fagene fysik, kemi, matematik

En af vores dygtige undervisere har valgt at gå på pension.

Derfor søger Esbjerg Gymnasium en dygtig underviser inden for fagene fysik, kemi og matematik med virkning fra den 1. august 2021.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder et særdeles spændende job som underviser både på STX og HF og på sigt evt. også International Baccalaureate (IB).

Derudover ønsker vi at:

• Du har lyst til at arbejde med unge mennesker

• Du får glæde ved at formidle faglig viden som gør en forskel for elever og kolleger

• Du tænker globalt og møder verden med nysgerrighed og humor

• Du er en teamplayer, men kan også yde en selvstændig indsats

• Du har bestået pædagogikum, men det er ikke et krav

Om skolen:

Esbjerg Gymnasium er en dynamisk og udviklingsorienteret gymnasieskole, der i dag er et af områdets største almene gymnasium med omkring 750 elever og 80 lærere.

Skolen udbyder pt 3 gymnasiale uddannelser, Stx, Hf, HF3 og Pre-IB/IB (den internationale studentereksamen).

Vi tilbyder særligt tilrettelagte forløb inden for elitekultur og eliteidræt.

Endelig indgår skolen i et tæt og godt samarbejde med grundskolerne, videregående uddannelser og virksomheder i området.

På Esbjerg Gymnasium lægger vi vægt på en stærk faglighed og et udviklende fællesskab, herunder et godt miljø for både ansatte og elever. Vi indgår i et tæt og godt samarbejde med videregående uddannelser og virksomheder i området.

Vores elever tilbydes læsevejledning, matematikvejledning, studiecaféer og en række talentprojekter.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakter du gerne rektor Sune Ahrenkiel, mobilnr. 60866292 eller uddannelsesleder Niels Krogstrup Nissen, mobilnr. 23904020.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via www.gymnasiejob.dk

Send ansøgningen, så vi har den senest torsdag den 8. juli 2021.

Lektiehjælpere

Esbjerg Gymnasium søger fra uge 33 lektiehjælpere til skolens studiecafé i tidsrummet fra kl. 15.15 – 16.45 tirsdag, onsdag og torsdag. Ligeledes søger vi lektiehjælpere til vores nye uddannelse HF3 tre gange i ugen i tidsrummet mellem kl. 10.05 – 13.35. Endelig søger vi sekretærhjælp til en svagtseende elev.

Skulle du have interesse i ovenstående, så skriv til Sune Ahrenkiel påsua@egonline.dk eller ring på 60866292. Du får naturligvis en overenskomstmæssig løn.