top of page

   HF  

HF er en 2-årig almen gymnasial uddannelse, hvor du møder en bred vifte af fag fra alle hovedområder. Uddannelsen giver dig adgang til en lang række af videregående uddannelser, men er særligt målrettet de korte og mellemlange videregående uddannelser.

Med reformen fra 2017 har du mulighed for at blive optaget på HF direkte efter 9. klasse.

For at målrette din HF har vi sammensat en række af fagpakker, der sammen med projektperioderne peger mod den videregående uddannelse du ønsker, hvad enten det er finansøkonom, lærer, sygeplejerske eller multimediedesigner.

På EG samarbejder vi med både Erhvervsakademi Sydvest og UCSyd og du vil i projektperioder have mulighed for at besøge disse uddannelser.

ÅBENT HUS

Åbent Hus

Tirsdag d. 16. januar kl. 19:00-21:00 og lørdag d. 20. januar kl. 12:00-14:00 holder EG Åbent Hus

 

Du vil blive mødt af en af vores fantastiske elever, der vil fortælle om skolen og give dig en rundvisning på skolen. Her vil du møde elever og lærere, der kan fortælle dig om de forskellige uddannelser og fag på EG. Du vil forhåbentlig også få et lille indblik i den fantastiske stemning som EG er kendt for. Vores elever vil fortælle om hverdagen, det sjove og festerne, nogle af vores dygtige musik elever vil stå for underholdning og både skolens studievejledere og ledelse står klar til at give dig individuel vejledning omkring valg af uddannelse.

 

Vi håber på at se dig og dine forældre og glæder os til at vise dig vores skole.

 

Dørene er åbne fra klokken henholdsvis 19:00 tirsdag og 12:00 lørdag, men du er velkommen til at komme som det passer dig. Vi står klar til at tage imod dig.

FET elever
bottom of page