HF

HF er en 2-årig almen gymnasial uddannelse, hvor du møder en bred vifte af fag fra alle hovedområder. Uddannelsen giver dig adgang til en lang række af videregående uddannelser, men er særligt målrettet de korte og mellemlange videregående uddannelser.

Med reformen fra 2017 har du mulighed for at blive optaget på HF direkte efter 9. klasse.

For at målrette din HF har vi sammensat en række af fagpakker, der sammen med projektperioderne peger mod den videregående uddannelse du ønsker, hvad enten det er finansøkonom, lærer, sygeplejerske eller multimediedesigner.

På EG samarbejder vi med både Erhvervsakademi Sydvest og UCSyd og du vil i projektperioder have mulighed for at besøge disse uddannelser.

ÅBENT HUS

Esbjerg Gymnasium holder virtuelt Åbent Hus for kommende elever og forældre tirsdag den 19. januar og lørdag den 23. januar

Du kan læse meget mere om Åbent Hus her

To elever med "Velkommen på EG" tshirts