HF

HF er en 2-årig almen gymnasial uddannelse, hvor du møder en bred vifte af fag fra alle hovedområder. Uddannelsen giver dig adgang til en lang række af videregående uddannelser, men er særligt målrettet de korte og mellemlange videregående uddannelser.

Med reformen fra 2017 har du mulighed for at blive optaget på HF direkte efter 9. klasse.

For at målrette din HF har vi sammensat en række af fagpakker, der sammen med projektperioderne peger mod den videregående uddannelse du ønsker, hvad enten det er finansøkonom, lærer, sygeplejerske eller multimediedesigner.

På EG samarbejder vi med både Erhvervsakademi Sydvest og UCSyd og du vil i projektperioder have mulighed for at besøge disse uddannelser.

ÅBENT HUS

Til Åbent Hus kan du og dine forældre få en fornemmelse af den specielle stemning, der er på gymnasiet, når lærere og elever viser skolens fag og muligheder frem. Du kan få styr på studieretninger, fagpakker, fag og de mange muligheder der er på Esbjerg Gymnasium.

Vores EG-guider står klar til at give jer en rundvisning på skolen. Elever og lærere præsenterer de forskellige fag, og der er elever, der underholder med musik.

Der vil også være mulighed for at tale med en studievejleder om de tekniske detaljer i studievalget, ligesom rektor og vores uddannelsesledere også vil være der til en snak om de fremtidige uddannelsesdrømme.

Vi glæder os til at se dig på EG!

Torsdag den 19. januar kl 19-21
Lørdag den 21. januar kl 12-14