top of page

Biblioteket på EG

Sådan opretter du dig som låner

For at kunne benytte Esbjerg Kommunes Bibliotekers tilbud skal du være oprettet som låner i bibliotekets system. Du kan oprettes via MitID ved at klikke på et af nedenstående links.

 

Er du over 18 år kan du oprette dig som låner ved hjælp af MitID. Det gør du ved at klikke her.

 

Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan din mor eller far oprette dig ved hjælp af MitID ved at følge dette link.

 

Bemærk at du først er oprettet i systemet når du modtager en velkomst mail fra biblioteket. Der kan gå op til én hverdag før du er oprettet.

 

Vil du læse mere om bibliotekets tilbud kan du starte her.

Biblioteksbøger

Om biblioteket

Biblioteket på Esbjerg Gymnasium hører under Esbjerg Kommunes Biblioteker. Det har den store fordel, at biblioteket på skolen har masser af nyt skønlitteratur og relevant faglitteratur.

Biblioteket fungerer med selvbetjening. For at låne bøger, skal du være oprettet som bruger på Esbjerg Kommunes Biblioteker. Der vil jævnligt være bibliotekarer tilstede og alle elever får kursus i informationssøgning på biblioteket.

Hjælp til studerende

Biblioteket tilbyder en masse hjælp til studerende. På deres hjemmeside kan du finde gode tips, inspiration og adgang til de bedste databaser.

Direkte link til Esbjerg Kommunes Biblioteks side for studerende: https://www.esbjergbibliotek.dk/studerende

Nyttige links

Søg på biblioteket

Her kan du søge på Esbjerg Gymnasiums bibliotek og Esbjerg Kommunes bibliotek

https://www.esbjergbibliotek.dk/

Infomedia
Hvem sagde hvad, og hvornår? Mediearkivet giver dig svaret. Infomedias Mediearkiv er Danmarks største online mediearkiv. Med dit Uni-login får du adgang til at søge i millioner af artikler fra landets vigtigste trykte medier.

https://infomedia.dk/login/

Biblioteksbøger
bottom of page