Galla på Esbjerg Gymnasium
Fredag den 15. november 2024
Hvert år i november er der gallafest for alle elever på EG. Gallafesten er årets største fest, og alle har gang i forberedelserne længe før dagen. 1g’erne forbereder masser af underholding for dem og deres forældre, som spiser i deres klasseværelser, 1hf’erne og 2g’erne øver sig på diskodans og afgangseleverne bruger mange idrætstimer på at lære at danse Les Lanciers. Kantineområdet danner ramme om festmiddagen for afgangseleverne og deres forældre, og festsalen bliver omdannet til floor med liveband.
Vores musikelever har forberedt en fantastisk kreativ festival, hvor de viser deres talent med musiknumre i dramasalen, ligesom der også vil være musikalske indslag under middagen i kantinen. I kan godt begynde at glæde jer - det bliver en fest!
Tilmelding og betaling
Køb af billet til gallafesten sker gennem Studiz via elevens Studiz app/side.
Sådan gør I:
Eleven logger på Studiz og bestiller og betaler for sin(e) billet(ter) under ”Mine Arrangementer”.
Afgangselever, 1g og Pre-IB har adgang til at invitere 2 forældre som gæster.
Dette gøres ved, at eleven tilføjer navn og fødselsdato på forældre (Husk at klikke ”Tilføj til kurv”) og enten selv betaler for de bestilte billetter eller sender betalingslink til gæstebilletter til forældre ved at tilføje deres email.
Absolut sidste tilmeldingsfrist er fredag den 1. november 2024
Program for aftenen
17:30
18:00
18:20
18:30
21:15
22:00
22:00
22:00
24:00
Fotografering af afgangselever i idrætshallen
Festen starter
Velkomst
Festmiddag med musikalske indslag
Danseopvisning ved 1. års elever og afgangselever
MusikKollektivet åbner festen i festsalen.
Den kreative festival åbner med elevernes livemusik, billeder og video.
Vores forældrelounge åbner på idrætstorvet med forskellige specialøl, gode vine og masser af hygge.
Tak for i dag og kom godt hjem.
Menu
Forret
Kyllingesalat a la cæsar med parmesandressing, sprød salat, tomatsalsa og mikrogrønt. Friskbagt brød med økologisk smør.
Hovedret
Rosastegt oksefilet med rosmarinmarinade.
Råstegte kartofler med urter og havsalt.
Rød spidskålssalat med gulerod, abrikoser, edamamebønner og sesam/rødbedevinaigrette.
Råmarineret blomkålssalat med mangotern, peberfrugt og babyspinat.
Kraftig Madagaskarpebersauce.
Dessert
Hjemmelavet vaniljeflødeis med cookiecrumble og skovbærspuré.
Særlig menu
(vegansk-vegetar-glutenfri-laktosefri)
Forret
Bagt kikærtesalat med ristede græskar, urtedressing, sprød salat, tomatsalsa og mikrogrønt. Friskbagt brød med laktosefri smør.
Hovedret
Knoldselleribøffer med quinoa.
åstegte kartofler med urter og havsalt.
Rød spidskålssalat med gulerod, abrikoser, edamamebønner og sesam/rødbedevinaigrette.
Råmarineret blomkålssalat med mangotern, peberfrugt og babyspinat.
Kraftig svampecreme med Madagaskarpeber.
Dessert
Portionsanrettet isdessert.