top of page
1059.jpg
Galla på Esbjerg Gymnasium

Fredag den 14. november 2025

Hvert år i november er der gallafest for alle elever på EG. Gallafesten er årets største fest, og alle har gang i forberedelserne længe før dagen. 1g’erne forbereder masser af underholding for dem og deres forældre, som spiser i deres klasseværelser, 1hf’erne og 2g’erne øver sig på diskodans og afgangseleverne bruger mange idrætstimer på at lære at danse Les Lanciers. Kantineområdet danner ramme om festmiddagen for afgangseleverne og deres forældre, og festsalen bliver omdannet til floor med liveband.

 

Vores musikelever har forberedt en fantastisk kreativ festival, hvor de viser deres talent med musiknumre i dramasalen, ligesom der også vil være musikalske indslag under middagen i kantinen. I kan godt begynde at glæde jer - det bliver en fest!

Tilmelding og betaling

Køb af billet til gallafesten sker gennem Studiz via elevens Studiz app/side. 

Sådan gør I: 

Eleven logger på Studiz og bestiller og betaler for sin(e) billet(ter) under ”Mine Arrangementer”.

 

Afgangselever, 1g og Pre-IB har adgang til at invitere 2 forældre som gæster.

Dette gøres ved, at eleven tilføjer navn og fødselsdato på forældre  (Husk at klikke ”Tilføj til kurv”) og enten selv betaler for de bestilte billetter eller sender betalingslink til gæstebilletter til forældre ved at tilføje deres email.

Absolut sidste tilmeldingsfrist er fredag den 31. oktober 2025

Program for aftenen

17:30

18:00

18:20

18:30

21:15

22:00

22:00

22:00

24:00

Fotografering af afgangselever i idrætshallen

Festen starter

Velkomst

Festmiddag med musikalske indslag

Danseopvisning ved 1. års elever og afgangselever

Alive Band åbner festen i festsalen.

Den kreative festival åbner med elevernes livemusik, billeder og video.

Vores forældrelounge åbner på idrætstorvet med forskellige specialøl, gode vine og masser af hygge.

Tak for i dag og kom godt hjem.

Galla dans
Menu

Forret

Varmrøget lakseriellettes med citronmarineret spidskål og æblesalat, granatæblekerner og friske urter. Friskbagt signatur boller fra vores egen bager og økologisk smør.

Hovedret

Farseret Supreme kyllingebryst med estragon og havsalt

Stegt gulerodssalat med sorte linser og honning vinaigrette 

Sprød hvidkålssalat med edemamebønner, Goma dressing og ristede sesam

Små råstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

Estragonsauce med ingefær og sennep

Dessert

Hjemmelavet Oreo vaniljeis med syltede skovbær

Særlig menu
(vegansk-vegetar-glutenfri-laktosefri)

Forret

Letrøget grillet squash med grønærtehummus, citronmarineret spidskål og æblesalat, granatæblekerner og friske urter. Friskbagt brød med laktosefri smør.

Hovedret

Hokkaido-græskarbøf med majsmel og ristede svampe

Stegt gulerodssalat med sorte linser og honningvinaigrette

Sprød hvidkålssalat med edamamebønner, Goma dressing og ristede sesam

Små stegte kartofler med rosmarin og hvidløg

Estragonsauce med ingefær og sennep

Dessert

Portionsanrettet isdessert med sorbet

1149.jpg
1170.jpg
1217.jpg
bottom of page