FORÆLDREAFTEN

Invitation til forældreaften for STX og HF

Vi vil gerne invitere jer til forældreaften torsdag den 30. september 2021 kl. 19.00-21.00.

Her kan I høre mere om, hvordan vi er kommet fra start, hvilke valg eleverne står over for, og hvordan skolelivet er på EG.

Kl. 19.00
Fælles oplæg i skolens festsal om trivselsprojekt, studie- og ordensregler, studievejledning, organisering af grundforløbet på STX samt valg af fagpakker på HF og studieretninger på STX.

Kl. ca. 19.55
HF-forældre kan møde nogle af klassens lærere og høre mere om, hvad der sker i klassen.

STX-forældre og elever har i kantineområdet mulighed for at få individuel vejledning i forbindelse med studieretningsvalget og stille spørgsmål til faglærere i studieretningernes centrale fag.

Tilmelding

Af hensyn til bestilling af kaffe/the og kage er der tilmeldingsfrist tirsdag den 29. september 2021.

Til STX-forældre: Husk at tilmelde både jer og jeres unge mennesker.

Vi glæder os til at se jer på EG!

Venlige hilsner

Sune Ahrenkiel