top of page

   TRIVSEL  

DET ER VIGTIGT, AT DU HAR DET GODT PÅ EG

Forskningen viser, at der er en klar sammenhæng mellem trivsel og læring. Det tager vi seriøst på EG, og har derfor lavet en plan, hvor formålet er at skabe de bedste muligheder for venskab, udvikling og læring.

Du og din klasse har ’EG-timer’, som er særlige timer sammen med din kontaktlærer. I arbejder med og har fokus på, hvordan I skaber og fastholder et godt læringsmiljø og en god klassekultur. Det handler om, hvordan vi sammen sørger for, at I får nogle rigtig gode, sjove og lærerige år på EG.

Du får en tryg skolestart med nye venskaber, dygtige lærere, høj faglighed, og et fællesskab der går på tværs af klasser og årgange. For at styrke fællesskabet på EG har skolen mange elevgrupper, der bidrager til fællesskabet, og du vil allerede den første dag møde EG’s FET’ere. FET (Fællesskabets Efterretningstjeneste) er et elevkorps, som arbejder med at styrke fællesskabet på EG. De tager imod dig i kantinen på din første skoledag, og de følger dig og din klasse gennem en stor del af introforløbet. De arrangerer også forskellige aktiviteter på for alle på EG, og der vil helt sikkert være noget, der lige passer til dig og dine interesser.

bottom of page