Skabe

Det er muligt at leje et skab på skolen.

EG har 450 skabe og det koster 100 kr at leje et skab.

De 100 kr får du tilbage, når du ikke ønsker at leje skabet længere.

Hvis du gerne vil leje et skab, skal du henvende dig i administrationen.

Studiekort

Når du begynder på EG, får du et studiekort. Det billede som du får taget i begyndelsen af skoleåret bliver også brugt til studiekortet.

Når studiekortene er færdige bliver der sendt en besked ud til klassen om afhentning af studiekortene hos uddannelsesleder Sune Hother Petersen i administrationen.

Hvis du har mistet dit studiekort koster et nyt 65 kr. Du skal selv lave en genbestilling hos Dansk Skolefoto. Kortet sendes til skolen, og du får besked, når du kan hente det.

SU

Når du er 18 år, kan du søge SU. Du skal søge SU via www.su.dk

Har du spørgsmål, kan Lotte i administrationen hjælpe.

Wifi & printere

Du skal logge ind på det trådløse netværk med dit Uni-login med din oprindelige kode.

For at bruge skolens computere og printere skal du også bruge dit Uni-login.

Ungdomskort

Med et Ungdomskort kan du rejse billigt til og fra dit uddannelsessted i Danmark, hvis du er elev på en ungdomsuddannelse eller studerende på en videregående uddannelse.

Hvis du skal begynde på EG til august, kan du tidligst søge godkendelse til Ungdomskort fra medio juni.

Læs mere om Ungdomkortet her