Brandalarm

Så snart du hører brandalarmen, skal du forlade bygningen gennem nærmeste flugtvej. Du skal følge instruktionerne i højtaleren og gå til samlingspunktet på boldbanen.

Du må under ingen omstændigheder bruge elevatoren!

Det er pedellernes og administrationens ansvar at sikre at skolen er tømt for personer.

Elevatornøgle

Elever kan få en midlertidig chip til elevatoren mod forevisning af en lægeerklæring eller andet der kan dokumentere et behov i skolens administation.

Microsoft Office 365

Alle elever på EG har et gratis abonnement på Microsoft Office 365.

Brugernavn er UNI-login efterfulgt af @esbjerggym.com (f. eks. nann1234@esbjerggym.com), og adgangskoden er den oprindelige UNI-login-adgangskode.

Med abonnementet kan Officepakken downloades gratis til PC eller Mac på http://portal.office.com

Office til iPad kan hentes gratis i App Store.

Du kan downloade og installere Office 365 gratis på 5 enheder.

Du kan downloade en vejledning her

Musikøvelokale

For at få adgang til øvelokalet skal du have en musikchip. For at få en musikchip, skal du udfylde en blanket i administrationen, og din musiklærer skal godkende og underskrive blanketten.

Når blanketten er godkendt af din musiklærer, kan du få kodet en chip i administrationen. Chippen koster 100 kr.

De 100 kr får du tilbage, når du afleverer chippen igen.

Ringetider

1 modul: 8.15 - 9.45

Formiddagspause: 9.45-10.05

2 modul: 10.05 - 11.35

Frokostpause: 11.35-12.05

3 modul: 12.05 - 13.35

Pause: 13.35-13.40

4 modul: 13.40 - 15.10

Rygning på skolen

Du må ikke ryge nogen steder på skolen!

E-cigaretter er heller ikke tilladte.

Ifølge rygeloven, er det ulovligt at ryge indenfor OG udenfor skoler. På EG vil det sige på parkeringspladsen, på boldbanen, i svalegangene, cykelskuret og altanerne. Altså hele vejen rundt om skolen.

Du skal derfor forlade skolens område fuldstændigt eller bruge rygeskuret, hvis du vil ryge.