top of page

   HVEM ER VI?  

Studievejledningen på EG består af Birgitte, Kamilla, Lotte, Pernille og Bodil. Som elev på EG er du automatisk tilknyttet en studievejleder. Hvem der er din studievejleder, fremgår af Lectio.

Studievejledernes fornemmeste arbejde er at vejlede dig igennem dine år på gymnasiet.


Nogle gange kan du som elev komme i situationer, hvor du har brug for hjælp. Det kan være alt lige fra: valg af studieretning/fagpakke, spørgsmål om SU, problemer i klassen, vanskeligheder på hjemmefronten, manglende motivation, stress, læse-stave-problemer, personlige problemer, præstationsangst, alvorlig sygdom og dødsfald i familien. Studievejlederne har tavshedspligt og står altid klar til at lytte. Hvis vi ikke kan hjælpe, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig videre, så du får den rette hjælp.

Alle studievejledere har taget eller påbegyndt en uddannelse i Kognitive metoder. Den kognitive metode er videnskabelig veldokumenteret metode og anerkendt som en af de allermest effektive metoder til at arbejde med en bred vifte af menneskelige problemstillinger som fx præstationsangst, stress, manglende motivation, mistrivsel mm. Derudover har studievejledningen gennem de sidste år deltaget i flg. kurser: Teenagecoaching, Styrk din mentale robusthed, Kursus i eksamensangst

male-silhouette.jpg

Birgitte Mikkelsen (BM)

Birgitte vejleder GR1, 1a, 2a, 2u, 2x, 3b, 1k & 2l

male-silhouette.jpg

Pernille C. Asmussen (PA)

Pernille vejleder GR3, GR6, 1c, 1u, 2z, 3a, 3c, 1l & 2k

male-silhouette.jpg

Bodil Frandsen Schmidt (BAF)

Bodil vejleder IB-klasserne

male-silhouette.jpg

Lotte Haandbæk (LH)

Lotte vejleder GR4, 1z, 2c, 2d, 3u, 1p, 2j, 2p & 3p

male-silhouette.jpg

Kamilla Carstensen (KC)

Kamilla vejleder GR2, GR5, 1b, 1x, 2b, 3x, 3z, 1j, 1m & 2m

bottom of page