top of page

   GAMMEL ELEV FEST   

Nu er det igen tid til et jubilæum for alle de EX-EG’ere, der trænger til et festligt gensyn med hinanden og stedet.

Festen løber af stablen lørdag den 18. marts 2023 kl. 17.00-24.00 på Esbjerg Gymnasium. Begynd derfor allerede nu at få samling på din klasse, så I ikke går glip af dette brag af en fest.
 

Dørene åbner klokken 17.00 for de spisende jubilarer, hvilket er de, der i 2023 kan fejre enten 5- 10- 20- 25- 30- 35 eller 40-års jubilæum. Der dækkes op til spisning ved klasseinddelte borde, sådan at man kan genoplive gamle minder over en lækker 3-retters middag.
 

Efter spisningen kl. 20.00 åbnes dørene for alle andre ex-EG’ere, som kunne have lyst til at deltage. Jubilæumsklasserne har fortsat deres borde, men i festsalen vil der resten af aftenen tændes op for festlighederne med musik fra både DJ og et liveband.
 

Kl. 24.00 stopper festen på EG, men der vil komme busser og transportere alle, der måtte ønske det, ind til byen, hvor festen kan fortsætte.
 

Under festen vil nuværende EG’ere sørge for lidt underholdning, ligesom der naturligvis under hele festen vil være mulighed for at købe fadøl, Breezers, vin og vand til rimelige priser.

 

Prisen for at deltage i middag + fest for ’jubilæumselever’ er 250kr.

Prisen for alle andre ex-EG’ere er 100kr.

 

 

Betaling for festlighederne foregår via safeticket. Som deltagende kan I vælge enten at betale individuelt eller samlet som klasse. Ved sidstnævnte findes i klassen en tovholder, der sørger for at samle ind fra resten af klassen samt at bestille det ønskede antal billetter.Køb kan foretages fra 6. januar kl. 0800

bottom of page