FØDSELSDAGSFESTEN

ÅRETS STØRSTE FEST PÅ EG

I november måned holder vi den traditionsrige fødselsdagsfest, hvor hele skolen bliver dækket op til fest. Der er fællesspisning med lækkert mad, flotte pyntede borde, festlige indslag af vores elever i form af taler, sange, dans m.m.

Vores afgangselever kommer i det fineste gallatøj, 2.g'erne kommer i det vildeste disko-outfit, og du som 1.g'er kommer og skal være en del af en helt fantastisk aften.

Fødselsdagsfesten ligger i november måned, lige efter du er kommet ind i din studieretningsklasse. Festen er en super-god anledning til , at blive rystet sammen i din nye klasse. DERFOR er det en rigtig vigtig fest for fællesskabet og for dig, og du kommer IKKE til at fortryde, at du er med!

HUSK derfor at få dig og dine forældre tilmeldt festen. I modtager en invitation til festen i jeres Eboks sidst i september.