Årets største fest på EG - Vi håber, at du kommer!

Kære elever & forældre

 

Velkommen til fødselsdagsfest på EG fredag den 22. november 2019 kl. 18.00 - 24.00.

 

Prisen er 275 kr pr. deltager. Der kan max. tilmeldes 1 elev og 2 forældre (kun 1. års eleverne & afgangseleverne har deres forældre med til festen).

 

Vi sælger vin, øl og vand. Da vi er mange mennesker, kan det være en god idé at handle, når I ankommer til festen. Baren åbner kl. 17.45. Det er ikke muligt at betale med dankort. Baren tager kun imod kontanter & MobilePay

 

Vi glæder os til at fejre skolens fødselsdag sammen med jer!

ABSOLUT SIDSTE FRIST FOR KØB AF BILLETTER ER 1. NOVEMBER 2019 KL. 12.00

PROGRAM

Kl. 17.30

Kl. 18.00

Kl. 18.30

Kl. 21.15

Kl. 22.00

Kl. 24.00

Velkomstdrink for afgangselever i hallen med mulighed for fotografering

Velkomst for alle

Festmiddag med musikalske indslag

Danseopvisning ved 1. års elever og afgangs-elever

Dans til leve bandet 'Båndsalat' og kreativ festival med mulighed for Les Lanciers for afgangselever.

Festen slutter

 

MENU

 

 

Forret: Lufttørret oksebresaola med syltet græskar og grillede artiskokker, jordskokcreme og jordskokkechips, serveres med salat og brød

 

Hovedret: Rosastegt oksefilet med rosmarinsalt, lun kikærtesalat med garam masala, melonsalat, stegte kartoffelbåde og grøntsagsbearnaise

 

Dessert: Chokolade- og appelsinparfait med karamelkrokant, hindbærcoulis og vaniljeskum

MENU Vegetarisk/vegansk/glutenfri/laktosefri

 

 

Forret: Tomattatar med frisk basilikum, sprøde papadums, grillede blomkål, brøndkarse og rødbedehummus. Serveres med glutenfri brød og laktosefri smør

 

Hovedret: Flækærtebøf med stegte svampe og auberginepuré, kartoffelfondant med timian, marineret squash-crudité og grøntsagsbearnaise

 

Dessert: Chokolade- og appelsinparfait med karamelkrokant, hindbærcoulis og vaniljeskum

Vegansk dessert: Papaya mousse med cashewnødder

 

VELKOMMEN

TIL EG

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Esbjerg Gymnasium 2019