FØRSTE SKOLEDAG

- ONSDAG DEN 11. AUGUST 2021 KL. 09.00

F.E.T'erne står klar til at tage imod dig og de andre nye elever. F.E.T står for "fællesskabets-efterretningstjeneste" og er et team af elever, som arbejder med fællesskab mellem eleverne på tværs af klasser og årgange.

Inde i 'Boksen' kan du se hvilken klasse, du skal gå i, og hvem dine klassekammerater er. 'Boksen' og festsalen ligger for enden af kantinen.

PROGRAM FOR FØRSTE SKOLEDAG

Velkomst i festsalen

EG-time og frokost

Her skal du møde din grundforløbsklasse, din kontaktlærer og dine F.E.T guider.

Frokosten bliver spist i kantinen, hvor vi har reserveret et bord til dig og din klasse. Hvis du ikke har madpakke med, kan du købe mad i kantinen, Kantinen laver en varm ret hver dag og forskellige sandwich. Kantinen tager ikke imod kontanter. Du kan betale med almindelige betalingskort og Mobilepay.

Fællestime

Efter frokost skal du til fællestimearrangement med en lille overraskelse i festsalen.

ANDEN SKOLEDAG: TORSDAG DEN 12. AUGUST

I første modul har du EG-time sammen med din kontaktlærer. Her får du blandt andet flere informationer om orienteringsløbet i Marbæk og om Introfesten, og der er forskellige fællesskabs-aktiviteter. Du skal også aflevere en seddel med dine kontaktoplysninger. Du kan hente sedlen her

Resten af dagen har du almindelig undervisning.

ORIENTERINGSLØB: FREDAG DEN 13. AUGUST

Du skal på orienteringsløb i Marbæk sammen med dine klassekammerater og de andre nye elever. Du kan læse mere om orienteringsløbet her