top of page

   FØRSTE SKOLEDAG  

- ONSDAG DEN 10. AUGUST 2022 KL. 09.00

F.E.T'erne står klar til at tage imod dig og de andre nye elever. F.E.T står for "fællesskabets-efterretningstjeneste" og er et team af elever, som arbejder med fællesskab mellem eleverne på tværs af klasser og årgange.

Inde i 'Boksen' kan du se hvilken klasse, du skal gå i, og hvem dine klassekammerater er. 'Boksen' og festsalen ligger for enden af kantinen.

PROGRAM FOR FØRSTE SKOLEDAG

09.00 - 09.30

09.30 - 12.30

Velkomst i festsalen

EG-time og frokost

Her skal du møde din grundforløbsklasse, din kontaktlærer og dine F.E.T guider.

Frokosten bliver spist i kantinen, hvor vi har reserveret et bord til dig og din klasse. Hvis du ikke har madpakke med, kan du købe mad i kantinen, Kantinen laver en varm ret hver dag og forskellige sandwich. Kantinen tager ikke imod kontanter. Du kan betale med almindelige betalingskort og Mobilepay.

12.30 - 13.30

Fællestime

Efter frokost skal du til fællestimearrangement med en lille overraskelse i festsalen.

ANDEN SKOLEDAG: TORSDAG DEN 11. AUGUST

I første modul har du EG-time sammen med din kontaktlærer. Her får du blandt andet flere informationer om orienteringsløbet i Marbæk og om Introfesten, og der er forskellige fællesskabs-aktiviteter. Du skal også aflevere en seddel med dine kontaktoplysninger. Du kan hente sedlen her

Resten af dagen har du almindelig undervisning.

ORIENTERINGSLØB: FREDAG DEN 12. AUGUST

Du skal på orienteringsløb i Marbæk sammen med dine klassekammerater og de andre nye elever. Du kan læse mere om orienteringsløbet her

IMG_9096_1.jpg
IMG_9375_1.jpg
IMG_9092_1.jpg
bottom of page