FØDSELSDAGSFEST PÅ EG

Les Lanciers
Fødselsdagfest

Årets største fest på EG

Den 19. november 2021 holder vi den traditionsrige fødselsdagsfest, hvor hele skolen bliver dækket op til fest. Der er fællesspisning med lækkert mad, flotte pyntede borde, festlige indslag af vores elever i form af taler, sange, dans m.m.

Vores afgangselever kommer i det fineste gallatøj og 2.g'erne kommer i det vildeste disko-outfit.

Forældre til afgangselever og førsteårselever er også inviteret.

Prisen er 250,00 kr. pr. deltager. Der kan max. tilmeldes 1 elev og 2 forældre.

Vi sælger vin, øl og vand. Da vi er mange mennesker, er det en god idé at handle, når I ankommer. Baren åbner kl. 17.45.

Bemærk, at der ikke kan betales med dankort. Vi tager imod MobilePay og kontanter.

Absolut seneste tilmelding og betalingsfrist er tirsdag den 2. november 2021 kl. 12.00.

Tilmelding hos SafeTicket her

Vær opmærksom på, at tilmelding er efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at fejre skolens fødselsdag sammen med jer.

Forret:

Terrine af kylling og grønne urter, syltede græskar, puré af selleri og brunet smør, sprøde salater og brød.

Hovedret:

Rosastegt oksemørbrad med urter og hvidløg. Små stegte kartofler med citron, persille og skalotteløg samt rødvinssky. Efterårssalat med jordskokker, bagte æbler og saltede kerner. Timianbagte gulerødder og løg vendt i persille og feta.

Dessert:

Kraftig mørk chokoladekage med saltet karamel, marinerede skovbær og crunch af bagt hvid chokolade samt estragon-sukker.

Mad fødselsdagsfest

Vegetar menu

Vegetar/Veganer/glutenfri/laktosefri

Forret:
Saltbagt selleri, syltede græskar, puré af selleri og soya, sprøde salater og brød

Hovedret:

Rødbede/kartoffelrösti, små stegte kartofler med citron, persille og skalotteløg og vegansk pesto-olie. Efterårssalat med jordskokker, bagte æbler og saltede kerner. Timianbagte gulerødder og løg vendt i persille.

Dessert:

Espresso-brownie med daddel-karamel med havsalt, bagte bær og estragon-sukker