EG-GAMES

Hvad er EG-Games?

EG-Games er en intern konkurrence på EG, hvor klasserne dyster mod hinanden i forskellige udfordringer. Hver gang der afholdes en konkurrence, har klasserne mulighed for at vinde glaskugler. Klassen med flest glaskugler når skoleåret er omme vinder en bowlingtur inkl. spisning for hele klassen.

1. konkurrence - flødebollespisning

I den første konkurrence skulle klasser stemme om, hvem der kunne spise flest flødeboller på 5 minutter. Sune stillede op mod 3 elever.

Foto: Tue Sørensen, Esbjerg Ugeavis

Her kan du læse hvordan det gik til konkurrencen (Esbjerg Ugeavis) Læs artiklen

2. konkurrence - Julepyntning af klasseværelse

I anden konkurrence skulle klasserne dyste om at lave det bedst pynted klasseværelse. Se alle billederne på vores FB side her

3. konkurrence - Billede-bingo

Nu var det tid til at komme ud i den friske luft og fotografere sig selv sammen med 40 genstand. og situationer. Der blev givet extra glaskugler for ekstra kreative billeder. Se nogle af resultaterne på vores FB side her

4. konkurrence - Gæt en røverhistorie

I den 4. dyst skal eleverne gætte om de historier, som de ansatte fortæller, er sande eller falske - kort sagt.....gæt en røverhistorie!

Esbjerg Gymnasium

Spangsbjerg Møllevej 310, DK-6705 Esbjerg Ø