STUDENTER

Huebegivenhed

HF og STX studenterne springer ud enten den 20, 21 eller 22 juni. Der er selvfølgelig ingen regel uden undtagelser, så vores 3-årige HF studenter eller 4-årige STX studenter, kan godt blive student lidt før.

Kantinen er pyntet op, og det er her at gæster venter på at studenten kommer tilbage efter den sidste eksamen.

NEJ TAK TIL KONFETTIRØR - hverken ude eller inde

Det er ikke fordi, at vi ikke synes at konfettirør er meget festlige - MEN de ødelægger vores gulv i kantinen og udenfor forurener de i mange, mange år.

Studentergalla

Onsdag den 22. juni holder vi om aftenen studentergalla for studenterne. De spiser middag, synger, hygger og danser. De får sagt farvel til deres lærere og fejrer at alt deres arbejde har resulteret i en studenterhue.

Dimission

Vi holder dimission for alle afgangselever på EG fredag den 24. juni kl. 9.30 i idrætshallen.

Inden dimissionen bliver klasserne fotograferet.

Selve dimissionen tager ca. 1. time og efterfølgende danser afgangseleverne Les Lancier udenfor. Bagefter er der kransekage og et glas bobler i kantinen. Vi vinker til sidst farvel til studenterne på parkeringspladsen, inden de kører mod Torvet og traditionen tro danser om hesten.

Billeder fra huebegivenhed og dimission

Du kan finde alle vores studenterbilleder på vores Facebookside, hvor vi løbende uploader billeder.

IMG_0560_edited.jpg
IMG_0934_edited.png