STUDENTER

Huebegivenhed

Du må have 5 gæster med den dag, som du bliver student. Der er pyntet op i kantinen, og du og din familie kan sidde ved et af bordene. Husk at I ikke må sidde sammen med andre familier. For at vi kan nå at spritte af og gøre klar til andre familier, beder vi om at I ikke bliver på skolens område længere end en halv time, efter du er færdig med din eksamen.

Dimission

Vi holder dimission for alle afgangselever på EG fredag den 25. juni kl. 09 og kl. 11. i idrætshallen.

Afgangsklasserne bliver delt i to, så vi kan overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og du får en invitation med tidspunkt i din e-Boks.

Hver elev må have to gæster med, og alle skal have et gyldigt Coronapas. Husk også at bære mundbind, når I ikke sidder ned, spritte hænder og holde god afstand til de andre familier.

Selve dimissionen tager ca. 1. time og efterfølgende danser afgangseleverne Les Lancier udenfor, inden de bliver vinket farvel fra parkeringspladsen.