Sådan søger du .....

På optagelse.dk kan du se de 3 uddannelser på Esbjerg Gymnasium: STX, HF og Pre-IB og IB.

Du kan også se hvilke studieretninger, kunstneriske fag, fremmedsprog, samt på HF fagpakker og praktisk-musiske fag, skolen udbyder.

Når du søger, skal du angive:

• Skole

• Uddannelse

• For STX: Ønske om 2. fremmedsprog (spansk*, tysk*, fransk* eller italiensk*) og kunstnerisk fag (musik, mediefag, billedkunst, dramatik eller arkitektur og design)

• For HF: Vælge mellem Praktisk-musisk fag (musik, mediefag og billedkunst) eller idræt

* Hvis du klikker på de enkelte studieretninger, vil det fremgå om 2. fremmedsprog er låst af studieretningen.

Ansøgere til gymnasiet (STX) og HF, der på ansøgningstidspunktet går i skole, ansøger gennem denne skole

senest den  1. marts 2019

Ansøgere til gymnasiet (STX) og HF, der er over 18 år og ikke går i skole skal søge via optagelse.dk

senest 15. marts 2019

Unge under 18 år, der har forladt skolen, skal kontakte UU centeret i hjemkommunen.

Kontaktoplysninger til UU centrene kan findes på UddannelsesGuiden

Ansøgningsfrist senest 15. marts 2019

Du får besked om optagelse i din e-Boks. Hvis du ikke har en e-boks, skal du oprette en på denne adresse: