HVEM ER VI?

 

Studievejledningen på EG består af Birgitte, Kamilla, Lotte, Pernille og Bodil. Som elev på EG er du automatisk tilknyttet en studievejleder. Hvem der er din studievejleder, fremgår af Lectio.

 

Studievejledernes fornemmeste arbejde er at vejlede dig igennem dine år på gymnasiet. 

Nogle gange kan du som elev komme i situationer, hvor du har brug for hjælp. Det kan være alt lige fra: valg af studieretning/fagpakke, spørgsmål om SU, problemer i klassen, vanskeligheder på hjemmefronten, manglende motivation, stress, læse-stave-problemer, personlige problemer, præstationsangst, alvorlig sygdom og dødsfald i familien. Studievejlederne har tavshedspligt og står altid klar til at lytte. Hvis vi ikke kan hjælpe, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig videre, så du får den rette hjælp. 

 

Alle studievejledere har taget eller påbegyndt en uddannelse i Kognitive metoder. Den kognitive metode er videnskabelig veldokumenteret metode og anerkendt som en af de allermest effektive metoder til at arbejde med en bred vifte af menneskelige problemstillinger som fx præstationsangst, stress, manglende motivation, mistrivsel mm. Derudover har studievejledningen gennem de sidste år deltaget i flg. Kurser:Teenagecoaching, Styrk din mentale robusthed, Kursus i eksamensangst

Pernille vejleder 1a, 1c, 1u, 1l, 2c, 2d, 3d, 3e, 3f

Pernille C. Asmussen (PA)

Birgitte vejleder 1x,1k, 2k, 2u, 2x, 3u, 3v, 3x

Birgitte Mikkelsen (BM)

Kamilla vejleder 1y, 1z, 1j, 2l, 2y, 2z, 3y, 3z

Kamilla Carstensen (KC)

Bodil vejleder IB-klasserne

Bodil Frandsen Schmidt (BAF)

Lotte vejleder 1b, 2j, 2a, 2b, 3a, 3b, 3c

Lotte Haandbæk (LH)

VELKOMMEN

TIL EG

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Esbjerg Gymnasium 2020